Tarieven

Het grote voordeel van een VA is dat je mij flexibel en al vanaf 2 uur per week kunt inhuren. Dit maakt het enorm laagdrempelig om met mij samen te werken. Is een VA duur? Ik ben van mening dat jij mij snel hebt terugverdiend. Reken maar eens uit wat jij zelf kost per uur x het aantal uren wat je kwijt bent aan alle administratieve rompslomp.  

Heb je een losse (niet terugkerende) opdracht om uit te voeren?
Wil je zo nu en dan flexibel op afroep werkzaamheden uit laten voeren? 
Of heb je juist wekelijks een aantal werkzaamheden die je door mij wil laten uitvoeren?

Maak voor jezelf een overzicht met de taken die voor jou tijdrovend zijn, waar je geen energie uit haalt of waar je niet goed in bent. Samen kunnen we de lijst doornemen en bekijken welke taken ik van jou over kan nemen. Zo houd jij meer tijd over voor de werkzaamheden waar jij blij van wordt. 

Abonnement

Heb je wekelijks terugkerende taken die je wilt uitbesteden dan is een abonnement de beste optie voor jou. Zo ben je gegarandeerd dat ik het afgesproken aantal uren voor jou beschikbaar ben.

€ 55,- per uur
10 uur per maand € 550,-

Strippenkaart

Een strippenkaart geeft je de flexibiliteit wanneer je niet wekelijks uren wilt afnemen. Ook is dit een fijne optie om kennis te maken met mij als VA. Je zit tenslotte nergens aan vast.


€ 58,- per uur
10 uur: € 580,- *

Uurtje factuurtje

Wil je werkzaamheden door mij uit laten voeren maar heb je nog geen idee hoeveel daadwerkelijke uren dit in beslag zal nemen dan is uurtje factuurtje een goede oplossing voor jou.


€ 60,- per uur

 

Getoonde prijzen zijn exclusief btw.

Voorwaarden strippenkaart
6 maanden geldig
(ongebruikte uren vervallen)

Voorwaarden abonnement
✓ 1 maand proefperiode
✓ minimaal 3 maanden (incl. proefperiode)
✓ het abonnement wordt iedere maand automatisch verlengd

© 2023 | Deze website is gemaakt door Logo VA Linda footer