Office support

Werkzaamheden

 Taken waar ik jou graag in ondersteun 

  • Operationele taken uitvoeren
  • HR ondersteuning
  • Projectondersteuning
  • Kennismanagement (Kana/Verint)
  • Testen online omgeving
  • Social media planning

Zoek jij ondersteuning op het gebied van Office support? Plan een praatje om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Case | Opzetten kennisbank
Uitdaging: Versnipperde kennis medewerkers verzamelen en in één kennisbron vastleggen
Oplossing: Online kennisbank voor medewerkers en een faq kennisbank voor klanten

Bij een van mijn werkgevers heb ik een grote rol gehad in het opzetten van een kennisbank voor de afdeling Klantenservice. Ik heb de kennisbank ingedeeld en gevuld met content. Hierna was het de uitdaging om de medewerkers enthousiast te krijgen voor het gebruik van de kennisbank. Al snel waren een paar medewerkers heel enthousiast. Ik heb hen vervolgens naar voren geschoven als ambassadeurs. Deze medewerkers spreidden hun enthousiasme voor de tool met als resultaat dat de volledige afdeling de tool in gebruik nam.
Case | E-learning Klantenservice
Uitdaging: Basiskennis overdragen (nieuwe) medewerkers
Oplossing: Opzetten e-learning

Bij Vacanceselect heb ik meegewerkt aan een e-learning voor de Klantenservice medewerkers. Het doel was om de basiskennis naar een gelijk niveau te trekken. De e-learning was gericht op klantvragen, klachtenafhandeling en verzekeringen. Onderdeel was ook om een stukje bedrijfscultuur te verwerken in de e-learning: onze service mindset 'You're Welcome'. De medewerkers waren enthousiast en vonden het leuk om op een speelse manier kennis op te doen. Mijn rol in dit project was brainstormen, uitwerken en inrichten. De manager zette in grote lijnen de opdracht uit en ik keek mee op detailniveau. Een hele fijne combi en zo vulden we elkaar goed aan.
Case | Indeed academy
Uitdaging: Werkgevers en recruiters handvatten geven om toptalent aan te trekken
Oplossing: Online academy met videolessen en bijbehorende testen

Dit project was toch wel het meest gave wat ik tot nu toe heb mogen doen. De afdeling Marketing was leading in dit project en ik startte in een ondersteunende rol en hielp de content marketeer op Client Succes localisation. Van daaruit groeide mijn rol en heb ik samen met mijn collega de selectie gedaan voor de acteurs, de shoot bijgewoond in Londen en zorg gedragen voor de kwaliteit en de uitspraak van de teksten tijdens de video opnames. Als laatste heb ik ook nog een aandeel gehad in het maken van de demo's voor de academy. Na de Verenigde Staten ging Nederland als eerste live met Indeed Academy. Een project wat ik met trots heb mogen doen.
Case | Onboarding nieuwe medewerkers
Uitdaging: Een inwerktraject ontbrak
Oplossing: Opzetten handboek nieuwe medewerkers

Als nieuwe medewerker wil je het gevoel hebben dat je in een warm bad belandt. Medewerkers voelen zich hierdoor sneller thuis, hebben minder last van stress, zijn meer betrokken en blijven over het algemeen langer werkzaam bij jouw onderneming. Bij mijn voormalige werkgevers heb ik een onboarding inwerk traject opgezet. Dit omdat het gewoonweg nog niet aanwezig was.

Ik help jou graag bij het opzetten van dit inwerktraject met als resultaat een handboek voor jouw nieuwe medewerkers.
Vorige slide
Volgende slide

© 2023 | Deze website is gemaakt door Logo VA Linda footer