Administratie

Als ondernemer weet ik als geen ander dat administratieve taken enorm belangrijk zijn. Stiekem blijven deze taken vaak langer liggen, je stelt deze vaker uit en daardoor mis je de focus om taken efficiënt en kwalitatief goed uit te voeren. Herkenbaar?  Merk jij ook dat al deze taken best veel tijd opslokken? Zou je die tijd niet liever besteden aan hetgeen waarom jij ondernemer bent geworden? Namelijk het volgen van je passie. Laat mij deze taken voor jou uitvoeren zodat jij met meer plezier en passie verder kunt bouwen aan jouw onderneming. Door zaken los te laten kun jij je focussen op het grotere geheel. 

Zie jij kansen waarbij ik op andere administratieve taken kan helpen? Laat het mij weten en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Werkzaamheden

Taken waar ik jou graag in ondersteun

Denk bij 
administratie aan kantoorwerk in de breedste zin van het woord. 

  • Backoffice support

  • CRM up-to-date houden en opschonen

  • Research diensten, producten en service

  • Offertes opmaken en versturen

  • Facturatie

  • Herinneringen versturen

  • Debiteuren nabellen

Administratie
Case | Debiteuren beheer
Uitdaging: Facturen en herinneringen werden niet structureel opgevolgd waardoor betalingen uitbleven
Oplossing: Debiteurenbeheer overgedragen aan VA Linda

Ik kwam in contact met een ondernemer die zelf op de knoppen drukte bij het facturatieproces. Een taak die hij, in de eerste instantie, lastig vond om los te laten. Alle kennis zat tenslotte bij hem en hij vond het daardoor prettig om deze taak zelf uit te voeren. Wel slokte deze taak veel tijd op en ook werd deze niet consequent uitgevoerd. Eenmaal het vertrouwen in elkaar te hebben gevonden heb ik beetje bij beetje het gehele debiteurenproces overgenomen. Waar ik eerst begon met het beheer van de finance e-mail box ben ik nu ook verantwoordelijk voor de facturatie, het versturen van de herinneringen en het nabellen van debiteuren. Eens per week krijg ik een update zodat ik op de hoogte ben van eventuele bijzonderheden.  De ondernemer heeft de taak volledig los kunnen laten. 
CRM beheer
Vanuit mijn werkverleden heb ik veel ervaring met diverse CRM systemen. Ik ben zo'n type die dit soort systemen leuk vindt. Ik vind het leuk om informatie te verwerken. Ik maak een CRM systeem snel eigen. Ik heb gewerkt met diverse systemen; Salesforce, Simplicate en Hubspot.

Werk jij met een tool waar ik niet direct bekend mee ben? Wees gerust.
Ik investeer graag mee in de ontwikkeling van mijn kennis van jouw CRM systeem.
Previous slide
Next slide

© 2023 | Deze website is gemaakt door Logo VA Linda footer